Casa Pere Tarradas Busquets
Malgrat de Mar

C. Emili, 13

Eloi Fernàndez Diaz i Carazo
    BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil modernista construïda a principi del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta plana. El frontis es composava segons dos eixos d'obertures, trencats a la planta baixa amb l'obertura d'una entrada de garatge. Al costat hi ha el portal d'accés, d'arc pla arrebossat. Al pis hi ha dos finestrals emmarcats amb una motllura que incorpora motius vegetals en relleu a la llinda. Tenen sortida a un balcó corregut de baranes forjades. Sobre de cada finestral hi ha un petit òcul amb decoració vegetal que s'identifica com la ventilació sota coberta. El coronament està definit per un capcer sinuós amb cornises motllurades i baranes intercalades amb decoració vegetal, a la part central del qual hi ha una orla amb l'any "1911" inscrit. El tractament exterior del mur és arrebossat imitant carreus, amb un fris decoratiu sota el balcó del pis.

La llicència d'obres per construir la casa va ser demanada per Pere Tarradas i Busquets el 9 de setembre de 1911.