Can Quicus
Vilassar de Dalt

Carrer mare de Déu del Carme, 8-10

BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular, que consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal. Aquesta es forma amb una composició simètrica a partir de dos eixos de verticalitat delimitats per les obertures; de llinda recta i arc escarser a la planta baixa i balcons amb barana de ferro i llinda recta a les plantes superiors. Entremig de les dues filades de finestres hi ha una fornícula, en el primer pis, i un rellotge de sol, en la segona planta. La façana està coronada per una cornisa.
    El parament és arrebossat sense allisar en planta baixa i allisat i pintat a la resta.

SAMON i FORGAS, Josep (1999). Itineraris: Per la sagrera de Vilassar; dins Ipsa Arca, núm. 2, setembre de 1999. Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt, pàgs. 36 a 47.