Can Palà
Vilassar de Dalt

Carrer Anselm Clavé, 24

Eclecticisme
    Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres orientada al nord, de planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana de carrer.
    La façana té una composició simètrica a partir de dos eixos de verticalitat format per les obertures. En planta baixa hi ha la porta d'accés de dues fulles de fusta i una finestra amb reixa. La llinda és recta en els dos casos. A la part central de la llinda de la porta hi ha una placa de pedra amb les inicials "S" i" P" i a la de la finestra, l'any "1897".
    En el primer pis, hi trobem dues finestres unides per un balcó corregut, amb barana de ferro, sostingut per mènsules les obertures estan protegides a la part superior per guardapols. En el pis superior hi ha dos balcons, també amb barana de ferro.
    El parament és d'aparell encoixinat amb llargues bandes.