Can Jaumetó
Vilassar de Dalt

Carrer Manuel Moreno, 38

Regular
    La manca d'ús facilita i accelera el procés de degradació. Els brancals, dovelles, llindes i ampits de les obertures estan pintades.
    Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    6664209DF4966S0001TD
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres situada en una entrada perpendicular al carrer Manuel Moreno, formant un carreró sense sortida amb l'enllosat de pedra. És de planta rectangular que consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia.
    Destaca el portal d'entrada de punt rodó amb les dovelles de pedra treballada, igual que la resta d'obertures del primer i segon pis.

La única finca protegida en el Catàleg és la de Can Jaumetó; però aquest petit carreró perpendicular al carrer Manuel Moreno, és un espai singular on destaca l'enllosat de pedra, una font a l'altre costat i també les cases del costat. Caldria preservar la volumetria de les cases i alguns elements arquitectònics, com finestres amb brancals, llinda i ampit de pedra. De manera que es mantingui el caràcter del lloc.