Can Plandolit
L'Ametlla del Vallès

Can Plandolit
    voltants de la masia de can Plandolit

II - I aC
    Dolent
    En la prospecció realitzada l'any 2007 només hi hem localitzat un petit fragment informe de terra sigil·lata hispànica.
    Si. CC.AA: 3365
    08005A003000860000LT
    Enric Costa Argemí

Restes en superfície situades als voltants de la masia de can Plandolit, especialment als camps situats en direcció sud-oest respecte de l'edificació. Com en el cas del jaciment de Can Ponet, les condicions de la zona són immilorables per a l'establiment d'una explotació rural. El jaciment se situa a banda i banda del camí de Can Parellada.
    Jaciment situat a tocar del de Can Ponet. Als camps situats al sud-oest de Can Plandolit s'hi localitzaren fragments de tegula, d'àmfora i de dolia dispersos i pobres.

Localitzat per Josep Estrada i Emili Ramon.