Can Màrgens
L'Ametlla del Vallès

A les proximitats de la masia de can Màrgens.

II-I aC
    Si. CC.AA: 3358
    Enric Costa Argemí

Restes en superfície situades a les proximitats de la masia de can Màrgens, pertanyent a Llerona, al començament del Pla de Llerona, en un espai pla molt apte per al conreu, tant de secà com de regadiu.
    L'any 1949 Josep Estrada hi localitzà un fragment d'opus testaceum. Als anys 80 no es localitzaven restes d'estructures, però sí que s'observen fragments de tegulae aïllats escampats als camps del voltant.
    En la prospecció realitzada l'any 2007 s'han localitzat només dos fragments de ceràmica comuna, i en un espai proper als coberts dels animals, una acumulació important de pedres, al mig dels camps de conreu.

Localitzat l'any 1949 per Josep Estrada.