Can Perxacó
Campins

Sota l'església de Sant Cristòfol de Fogars, s'hi accedeix per una pista forestal

Es troba en estat ruïnós.
    BPU. Catàleg de Béns a Protegir. POUM de Campins (DOGC 25/09/2015).
    Marta Lloret Blackburn

Masia en estat ruïnós de la qual se'n reconeix la planta rectangular i baluard que la tanca frontalment. Manté la major part de l'estructura exterior, pel que encara és visible que constava de planta baixa i pis. Tot i el mal estat que presenta, manté part de la distribució interior, estructurada en un cos principal i un cos annex lateral. A la façana s'hi conserva una finestra d'arc rebaixat ceràmic, així com part dels brancals ceràmics de la porta. L'aparell dels murs és de pedra irregular lligada amb argamassa.

El nom ja apareix documentat durant la segona meitat del segle XVIII. En un cens de 1868 ja consta com a deshabitada, tot i que durant uns anys podria haver estat utilitzada per guardar-hi el bestiar.

LÓPEZ, J. (2000). Campins: indrets, masos i records. Campins: Servei de Guies del Montseny.