Can Pastallé
Martorell

Carretera de Sant Genís de Rocafort, s/n

Dolent
    Es troba en mal estat estructural i de conservació per trobar-se deshabitada. Part de la coberta s'ha esfondrat.
    08113A011000130000TE
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

Masia composada de diferents cossos essent el principal de planta baixa i dues plantes pis amb coberta a dues vessants de teula ceràmica àrab. Hi ha les restes de l'antiga era.

Es troba situada al entorn de l'antic priorat de Sant Genís de Rocafort i podria tenir els seus antecedents en època medieval. Tenim documentat que l'any 1780 pertanyia a Francesc Pastaller.
    L'edifici que es conserva té els trets típics de la masia catalana del segle XIX. Dins els seus terrenys hi havia una ampla pallissa, una era de batre el gra, dues fonts anomenades de la Casa i Font Tancada i uns safareigs que en les dècades de 1920 i 1930 eren utilitzats pels veïns a canvi de deu cèntims diaris.
    El declivi general de les masies catalanes a la dècada del 1960 i la construcció de l'Ap-7 cap al 1970 , moment en què desapareixen els safareigs afectats per la construcció de l'autopista, van provocar l'abandó i l'actual estat ruïnós.