Can Muixí.
Callús

Camí de Viladelleva s/n. Callús
    A mig dia del camí de Viladelleva, prop de cal Garriga

Joan Casas Blasi

Edifici de planta quadrada, construït amb pedra disposada de forma irregular i amb teulada a doble vessant. Presenta una entrada amb un arc rodó adovellat on hi ha una de les dovelles amb la inscripció "1667". Mostra diverses finestres i obertures amb l'ampit de pedra. Aquest edifici s'adossa al Mas Garriga per la part del darrera. Al seu voltant es s'hi troben corrals posteriors a la construcció originaria.

Corral per aviram

Aquest mas es coneix amb aquest nom des de finals del segle XIX, desconeixem com s'havia anomenat anteriorment. Quan el 1985 Jaume Carner amb la seva muller deixen la casa, el nou masover fou Antoni Muixí, i d'aquí prengué el nom la casa. La masia estarà ocupada fins el 1968 quan s'abandona i es tanca.

-SALA, Lluís. "El mirador Cultural. Masies Callussenques: Cal Muixí". El Poble núm. 29. Callús. 1998