Can Massiquetes
Vilassar de Dalt

Carrer Baixada de la font de la Teula, 10

XVI
    Dolent
    Tot i que es manté el volum i la coberta, el fet de no viure-hi permet una degradació més ràpida. Ha anat perdent l'arremolinat i es veuen clapes de tàpia de les parets.
    Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    6567101DF4966N0001ZT
    Jordi Montlló Bolart

Masia situada a la cruïlla de dos carrers; la Baixada de la Font de la Teula i el carrer Font de la Teula, fent un triangle. El conjunt està format per la masia originària i una sèrie de coberts que ressegueixen l'alineament dels carrers fent un tancament amb un pati central. Al costat de la masia antiga s¡ha edificat una casa nova de planta baixa, pis i golfes que fa les funcions de residència enlloc de la masia que es troba en mal estat de conservació.
    La masia és de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana orientada a migdia. Pel costat esquerre, s'hi ha adossat un cobert amb encavallada de fusta que protegeix el portal d'entrada adovellat. Conserva la majoria de finestres amb els brancals, l'ampit i la llinda de pedra treballada; tot i les modificacions sofertes, sobretot en la planta baixa.

També coneguda com a Can Massiques

SAMON i FORGAS, Josep (1999). Itineraris: Per la sagrera de Vilassar; dins Ipsa Arca, núm. 2, setembre de 1999. Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt, pàgs. 36 a 47.