Can Manelic
Montseny

C. Santa Maria Palaut

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Manelic és una casa de principi del segle XX situada davant la carretera. És un edifici aïllat de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. La façana principal està orientada al sud est, tot i que actualment l'entrada es fa per la sud oest. Totes dues estan obertes amb finestres d'arc pla distribuïdes formant eixos, que li donen una marcada simetria. A la principal els finestrals del pis tenen sortida a sengles balcons de baranes de forja. Està coronada amb un capcer esgraonat. La façana sud oest té a les golfes una finestra triforada i conserva la corriola. El tractament exterior és arrebossat i pintat, excepte la sudoest on s'ha deixat la pedra vista.

Actualment és un restaurant.