Can Jubany
Dosrius

Carrer de la Pujada del Castell, s/n - Dosrius
    A la banda de tramuntana del nucli urbà, damunt de la ronda de Francesc Macià

Adriana Geladó Prat

Edifici aïllat de planta rectangular format per tres grans cossos adossats. Presenten cobertes de teula àrab de dues vessants, amb els careners paral·lels a la façana principal, i estan distribuïts en planta baixa i pis. Totes les obertures de l'edifici són rectangulars i presenten els emmarcaments arrebossats amb el mateix revestiment que cobreix els paraments. Tenen un porxo davanter amb coberta d'uralita. La part més destacable és el volum de llevant. De la façana principal destaca un portal d'arc rebaixat a l'extrem de ponent i les finestres del pis superior, amb els ampits motllurats. Adossat a la façana de llevant hi ha un petit volum auxiliar reformat. Al seu costat hi ha un pou de planta circular. La construcció està bastida en pedra de diverses mides disposada irregularment. Els paraments estan arrebossats i pintats.