Can Gual de Ferran
Olèrdola

Veïnat de Ferran

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Gual és una masia del segle XVIII que ha estat reformada durant la segona meitat del segle XX. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc escarser adovellat, davant del qual s'ha adossat un cobert modernament. A la façana principal hi ha diverses obertures disposades de forma aleatòria, algunes d'arc pla arrebossat i d'altres de pedra carejada. La de sobre el portal, actualment tapiada, té l'any "1797" en relleu. Dins d'aquesta finestra s'hi ha afegit un escut pintat i "CASA GUAL", i al costat un rellotge de sol. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat.