Can Fasina
Arenys de Mar

Despoblat afores llevant, núm. 71
    Sector agrícola de llevant

Residencial - productiu
    Jordi Montlló Bolart

Casa de pagès situada en el sector agrícola de llevant, just per sota la C32 a prop del Camí de Canet de Mar a Arenys de Munt i del pont que travessa la C32. És de planta quadrangular i ha sofert ampliacions i transformacions que han ocultat traces antigues de la construcció. Consta de planta baixa, pis i golfes. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia.

A l'angle sud oriental s'hi adossa una torre de planta quadrada.

A les terrasses del seu entorn, s'ha document un jaciment d'època ibèrica i romana, identificat l'any 1912. Durant unes obres, es van documentar una sèrie de sitges d'època ibèrica i romana. Aquestes foren destruïdes l’any 1920 (es va recollir ceràmica comuna ibèrica, campaniana i pondera). Segons el propietari de la finca, a la zona on sortiren les sitges (davant de la casa, cap el sud) no hi queda res, ja que el terreny fou rebaixat fins a nivell geològic.

AJUNTAMENT D’ARENYS DE MAR (2011). Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Annex 1: Inventari de masies i cases rurals.