Can Guri
Arenys de Mar

Carretera Nacional - II, 48

Jordi Montlló Bolart

Casa als quatre vents situada entre la Carretera N-II i la via del tren. És una casa de planta rectangular que consta de tres nivells: una primera planta sobreaixecada, amb soterrani i planta pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana de migdia. L'entrada, però, la té a la façana de ponent. En destaca una galeria tancada a la planta pis, de quatre arcades. A la façana de llevant hi trobem una terrassa a nivell d'aquesta primera planta.

Es tracta d'una construcció relacionada amb l'antic molí però construïda ex novo per residència. L'edifici del molí ha estat reformat però se'n conserva la bassa.

AJUNTAMENT D’ARENYS DE MAR (2011). Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Annex 1: Inventari de masies i cases rurals.