Can Burjons Vell
Santa Susanna

El Veïnat
    En una petita elevació a la dreta de la riera de Santa Susanna

Completament reformada
    Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular, orientada al sud, amb la teulada a dobre vessant i el carener perpendicular a la façana. Té diversos cossos afegits als laterals i una terrassa sostinguda per columnes a la façana. L'edifici consta de planta baixa, un primer pis i golfes. La darrera restauració de l'edifici ha mantingut la volumetria de l'edifici però no es conserven elements constructius originals.

S'anomena Can Burjons Vell perquè els antics propietaris de Can Burjons, que estava situada al costat de Can Planas, actualment en runes, s'hi van desplaçar.

Històricament la masia de can Burjons era al centre del Veïnat, però al segle XIX els propietaris varen instal·lar-se a l'actual Can Burjons Vell.