Can Baixeras
Montseny

Can Baixeres, s/n

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Baixeres és una masia que va ser construïda al segle XIX. Va ser notablement reformada i ampliada a finals del segle XX; de dues crugies i dos nivells d'alçat va passar a tenir tres crugies i tres nivells d'alçat. La coberta és a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures d'arc pla de factura moderna, com el portal, que està emmarcat amb pissarra. Els finestrals del pis tenen sortida a un balcó corregut que també és modern. El tractament exterior és arrebossat i pintat.