Can Punic
Montseny

Camí de Can Punic

XIX-XXI
    Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Punic és una masia del segle XIX que ha estat reformada fa pocs anys. És un edifici de planta rectangular i de façana molt allargassada. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa de diverses obertures d'arc pla arrebossat, amb el portal centrat. El tractament exterior dels murs és la pedra vista i les finestres i el portal estan emmarcats amb una motllura pintada de blanc que les fa ressaltar.

Originalment, la masia de Can Punic estava dividia en tres habitatges. El pare de la propietària actual la va comprar passada la guerra i la destinaven a habitatge de caps de setmana i vacances. Fa uns anys la van rehabilitar i convertir en el seu habitatge permanent.