Cal Veu
Marganell

Des de la carretera BV-1123, seguir el camí de terra que comença davant La Fassina

Eclecticisme
    Pla Especial Urbanístic
    M.Lloret - KuanUm

Masia que es troba situada dins una explotació agropecuària, a tocar del terme municipal de Sant Vicenç de Castellet. És de planta baixa, pis i golfes, amb la coberta a quatre vessants. A la façana principal té un portal d'arc de mig punt adovellat que es troba descentrat; aquest consta de dues finestres a banda i banda de pedra carejada, i tres més al primer pis. Amb posterioritat a la construcció original, s'ha adossat un volum a la façana posterior de notables dimensions, amb pedra vista i amb elements arquitectònics eclèctics. El volum principal també presenta pedra vista, i es troba parcialment cobert per vegetació trepadora.

AAVV (2006) Inventari de Construccions en Sòl no Urbanitzable, Ajuntament de Marganell. AAVV (2007) Pla Especial d'Identificació i Regulació de les Masies i Cases Rurals en Sòl No Urbanitzable Susceptibles de Recuperació o de Preservació, Ajuntament de Marganell.