Cal Torner
Sant Martí de Tous

Solella del Diudó. Al nord-oest del nucli urbà.
    Carretera de Santa Coloma de Queralt, davant el km 9

Estat ruïnós
    Núria Cabañas

Cal Torner és una masia d'origen modern del disseminat de Flix. Era una masia de planta rectangular amb la coberta a dues aigües i constava de planta baixa, primer pis i golfes. Actualment està molt enderrocada i es conserven dempeus els murs de façana de ponent i de migdia, amb algunes obertures de planta rectangular i d'altres que foren tapiades però que mantenen la llinda de fusta. L'edifici tenia al costat de l'era els corrals i la pallissa amb la coberta a una aigua amb pendent a llevant. Els murs eren de pedra lligada amb argamassa i els interiors revestits amb guix.

Fou habitada fins a mitjans del segle XX per masovers i antigament estava dividida en dues cases.