Cal Tarrida
Mediona

Carrer de l’Església, 3
    Al nucli de Sant Joan de Conilles, a la cantonada entre el carrer de l’Església i de Sant Joan.

Edifici molt transformat.
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Edifici de planta rectangular amb planta baixa pis i golfes i coberta a doble vessant de teula àrab. L’habitatge està completament arrebossat i pintant de blanc amb el que es fa impossible determinar les transformacions que s’intueixen, principalment a les portes de la planta baixa. Totes les obertures són rectangulars fetes d’obra, a excepció d’una a les golfes i s’articulen a partir de dos eixos de simetria.  Les de les golfes són de menors dimensions, i en destaca una rematada amb arc de mig punt que té a tocar una petita fornícula.

Per sobre una de les portes del garatge es conserven restes del que podria ser part de la porta original, en concret es veu part d’un bloc de pedra rosada esculpida amb motius florals. Per sota hi ha un altre bloc de pedra amb la forma d’un escut llis, esculpida amb la data 1783.

També conegut com Ca la Paperera

Un dels habitatges bastit a redòs de l'església de Sant Joan de Conilles, al nucli antic del municipi.