Cal Ros
Casserres

A ponent del terme municipal
    Per la carretera de Casserres a l'Espunyola BV-4131.

Jordi Montlló Bolart

Masia recentment rehabilitada, seguint la volumetria original, de planta quadrangular, que consta de planta baixa i dos pisos, amb coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia, amb bigues de formigó després de la reforma. Les parets són de totxo amb aplacat de pedra a la façana principal, mentre que la resta de façanes són arrebossades. Els cantoners són de rajols i les obertures són modernes.
    S'hi ha afegit un porxo a la façana sud amb terrassa a la planta primera.
    A la façana oriental hi ha un cobert de planta baixa i pis emprat com a magatzem, de bigues de formigó, coberta de teula àrab a una vessant i parets de totxo arrebossat i pintat en color crema.

A l'interior es conserva l'antic forn de pa.

El seu aspecte actual és fruit d'una reforma molt recent.