Cal Roc
Casserres

Carretera de l'Espunyola BV-4131 PK 5+700

Necessita la rehabilitació de la teulada entre d'altres reformes..
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular que consta de planta baixa i dos pisos amb la coberta de teules àrabs a dues aigües, acabada amb ràfec de fusta i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a sud-est. La façana principal està formada per la porta d'accés en planta baixa d' arc carpanell de rajols i dues finestres laterals. A la planta primera hi ha tres finestres i una central a la segona planta. Totes emmarcades amb rajols.
    Els paraments són de pedra vista, amb restes de l'antic arrebossat, així com carreus cantoners.
    A la façana nord‐est adossat a la masia hi ha un cobert en estat semi ruïnós amb estructura de fusta, coberta de teula i parets de maó. Tanmateix, adossat a l'altra façana lateral hi ha un
    altre cobert allargat de planta baixa i pis, la segona de les quals amb afegits de maó, mentre que la resta és amb pedra, estructura de fusta i teula a la coberta. A la façana del darrere, en canvi, hi ha les antigues corts de porcs, fetes de fusta i teula però amb coberta de totxo. També destaca aïllat l'antic paller de la masia, fet amb parets de pedra, coberta de teules àrabs i bigues de fusta. Més enllà hi ha un porxo amb estructura de formigó i coberta de fibrociment.

La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de
    Catalunya de l'any 1923, amb el nom de "Mas del Meche".