Cal Quim
Súria

XIV
    Restaurat amb el Poble Vell
    BCIL 5237-I. Aprovació definitiva comissió urbanisme 21/01/2003
    ARQUEOCIÈNCIA- J.M. Huélamo
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa del Poble Vell construïda volada sobre el carrer amb la coberta a una sola aigua. Està sustentada per un arc gòtic. Els dos elements més destacats són l'arc ogival ja esmentat, amb les dovelles de dimensions mitjanes, i una finestreta romànica que possiblement es va reaprofitar d'una altra construcció més antiga, i que va aparèixer amb la restauració del Poble Vell, ja que, tal com es pot veure a les fotografies antigues, abans no es coneixia la seva existència. Es tracta d'una finestra geminada, a la que se li ha col·locat, amb posterioritat, una columna central. Els arcs són de mig punt ultrapassat excavats a la pedra, sense cap tipus de decoració. Els brancals estan fets amb carreus de la mateixa pedra que la part superior.