Cal Pep
Sant Llorenç d'Hortons

Carrer Major, 82

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres situada e el carrer principal del nucli urbà, de planta rectangular formada per dos cossos; l'habitatge i el garatge. L'habitatge consta de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada al carrer Major. El garatge només consta de planta baixa amb el terrat pla. La façana dels dos cossos manté un mateix estil amb el parament arrebossat i pintat de blanc amb sanefes formades per rajoles amb motius d'escaquejats blaus en la divisòria de la planta baixa i la planta pis i en el coronament per sota la balustrada. També destaca la reixa de ferro de la finestra del garatge de la planta baixa i la barana del balcó de la planta pis.