Cal Corn
Sant Llorenç d'Hortons

Carrer Major, 42

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres que fa cantonada entre els carrers Major i Sant Isidre. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal que dóna al carrer Major. Es tracta d'una casa de poble reformada recentment adequant-se a les necessitats actuals i on s'ha obert una porta de garatge a la part dreta de la façana. A la planta pis s'ha fet un finestral nou adequant-se a la simetria de la porta de l garatge. La resta d'obertures s'han conservat les pròpies de la casa; on destaca un petit balcó de la planta pis amb barana de ferro i persianes de cordill.
    Els paraments són llisos i arrebossats i pinats de color crema amb una franja de color blau que delimita l'entorn de les façanes i de les obertures antigues de la casa. També parteix la façana a l'alçada del canvi de planta.

Conserva un dels dos pous que tenia