Cal Pau del Truc
Font-rubí

Barri de Semisó i la Font, 22
    Camí que arrenca del km 6,9 de la Ctra. BV-2127

Miquel Gea i Bullich

Casa d'estil popular de planta rectangular, coberta de teula àrab de dos aiguavessos i carener perpendicular a la façana principal, que s'obre al SE. L'habitatge s'articula en planta baixa i pis. La composició de les obertures de la façana principal és simètrica. Tot sembla indicar que les finestres de la planta baixa d'aquesta façana han estat força reformades, mentre que les obertures de la planta primera, dues finestres i un balcó, mantenen els trets originals que trobem a moltes cases de l'entorn: obertures allindades el contorn de les quals està emmarcat per un petit relleu.
    El balcó de la planta primera té una barana de ferro amb decoració senzilla. Les característiques de l'edifici fan pensar en una cronologia constructiva de principis del segle XX.