Cal Nino
Montseny

Veïnat de Vila-seca
    Al costat de Can Jovany

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Cal Nino és una masoveria que forma part del conjunt de Can Cervera. És un edifici adossat a Can Jovany, que consta de planta baixa i pis i té la coberta a un sol vessant que fa el desaiguat a la façana principal. El frontis presenta diverses obertures amb llinda de fusta i brancals ceràmics, disposades de forma aleatòria. A la façana lateral s'hi ha afegit un balcó de fusta sostingut amb pilars també de fusta. El tractament exterior dels murs es manté amb arrebossat amb morter de calç, que allà on es troba deteriorat mostra el parament de pedra.

Forma part del conjunt de Can Cervera. Per les seves característiques constructives, es tractaria d'una masoveria construïda durant el segle XIX.