Cal Millàs
Casserres

Clot de les barraques
    Accés directe per la carretera, BV-4131, PK 6+5005, just al costat de la carretera.

Jordi Montlló Bolart

Casa als quatre vents formada a partir de dos habitatges independents. Està construïda directament damunt la roca natural i consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a llevant.
    Els paraments són de maçoneria, de pedra vista, amb restes de l'antic arrebossat i les obertures combinen els rajols amb les llindes de pedra. Les cantoneres estan fetes amb pedres escairades.
    La porta principal, envoltada de rajols, disposa d'un arc rebaixat. Només hi ha un cobert emprat com a galliner a la façana sud, de parets de maó arrebossat té planta baixa i teulada de teula àrab.

La teulada fou reformada fa pocs anys, col·locant bigues de formigó.

La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de Catalunya de l'any 1923), amb el nom de "Cal Millàs".