Cal Minguet
Casserres

Clot de les Barraques
    Des de la BV-4132, passat el PK 7

Jordi Montlló Bolart

Masia fonamentada directament damunt la roca natural, de planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal,orientada a migdia. Actualment els paraments són de maçoneria, de pedra vista rejuntada amb morter i carreus escairats a les cantoneres; però abans de la reforma del 2003 per adequar-la com a casa de turisme rural, una part era de tàpia i la pedra no era vista.
    La façana principal no té una disposició simètrica, ja que és fruit de diverses ampliacions i modificacions volumètriques. L'eix principal marcat per la porta d'accés a la planta baixa, d'arc carpanell, una finestra a la primera planta i una balconada a la segona, no s'escau amb l'eix del carener.
    La majoria de finestres tenen la llinda, l'ampit i els brancals de pedra treballada, però les de la segona planta tenen l'emmarcament de rajols.

A l'interior, hi havia un forn de pa del que només se'n conserva la boca.
    A la part davantera hi ha les antigues corts del bestiar, que conserven part de l'estructura originària amb els paraments de pedra vista.

La darrera reforma fou l'any 2003 per adequar-la com a casa de turisme rural.
    La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de Catalunya de l'any 1923, amb el nom de "Cal Minguet".