Cal Lluc
Sant Pere Sallavinera

Vinya del Lluc. Boixadors
    Des de Cal Cinto seguir el camí cap el castell de Boixadors

Les parets presenten esquerdes
    Núria Cabañas

Cal Lluc és una casa adossada a Cal Trullàs del primer quart del segle XVIII amb nombroses reparacions i modificacions. El cos principal és de planat rectangular amb al coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal orientada a migjorn. Consta de planta baixa, primer pis i golfes. A la planta baixa conserva l'antic portal adovellat d'arc de mig punt, actualment tapiada amb maons, i al costat esquerra es poden entreveure les restes tapiades d'una obertura amb llinda de fusta. A nivell del primer pis hi ha tres finestres una de les quals conserva l'any 1726 gravat a la llinda i la que es troba situada just el costat, al morter hi ha escrit l'any 1852, fruit d'alguna reforma. A nivell de les golfes hi ha dues obertures, una de les quals és un antic arc de mig punt reduït amb maons. A la façana de ponent s'hi obre una porta amb llinda de fusta, actual accés a l'interior de la casa i una petita finestra a la part superior. Adossat aquesta façana hi ha un cos de mitjans del segle XX amb dues finestres a nivell del primer pis i a la planta baixa un espai obert tipus cobert.