Cal Llobet dels Plans
Pujalt

Carretera de Pujalt a l'Astor, s/n

BPU. Catàleg de Masies i Cases Rurals en Sòl No Urbanitzable. 2013.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

Cal Llobet és una masia del segle XX construïda a peu de la carretera de Pujalt a l'Astor. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana, feta d'uralita. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures d'arc pla ceràmic, amb una petita obertura romboïdal a les golfes. Pel que fa a la resta de façanes, únicament presenta obertures la de xaloc, igualment d'arc pla ceràmic. A la façana de mestral hi ha adossada una petita cisterna. Entre aquesta façana i la posterior s'hi adossen dos cossos annexes d'un sol nivell d'alçat. El tractament dels murs és la pedra vista, lligada amb morter, mentre que els cossos annexes estan arrebossats amb ciment.