Cal Joan Llebre
Font-rubí

Barri de Font-rubí (Can Romeu), 3
    Al camí de Can Romeu, després de travessar el Fondo homònim

Miquel Gea i Bullich

Habitatge de planta rectangular amb coberta de dos aiguavessos, de teula àrab, i carener perpendicular a la façana principal, que s'obre a migdia (S/SE). L'edifici compta amb planta baixa, planta pis i golfes. Les obertures de la façana principal s'organitzen simètricament en base a tres eixos verticals. Totes són allindades a excepció de l'accés a l'habitatge, que compta amb arc escarser. La que se situa en posició central a la planta primera és un balcó amb barana de ferro de barres llises. La totalitat de les obertures d'aquesta façana tenen el seu perímetre desdoblat per un relleu fet amb morter.
    Pel que fa a la cronologia de construcció de l'edifici pensem que s'ha de situar entre finals del segle XIX i principis del segle XX.