Cal Jepet dels Ulls
Castellbell i el Vilar

Sant Cristòfol

Jordi Montlló Bolart

Masia situada entre cal Domingo i cal Joanet del Ros que vista des de la seva façana principal, orientada a sud-est, té una aparença de delicadesa; però des de la façana posterior, pren unes dimensions de gran solidesa. El que per davant és planta baixa i pis, al darrera suma un nou nivell però guanyant-lo al desnivell del terreny. Ës on es troba la part productiva de la masia: celler, tines, premsa, etc. Les voltes són de pedra i de canó i encara conserva part del sòl retallat a la roca.

La part residencial ha estat reformada i rehabilitada. L'actual propietari ha pintat un oli amb la interpretació del topònim de la casa: retratant un personatge amb els botons de la camisa pintats com si fossin ulls.