Cal Jan Pere
Marganell

Pla de Cal Tinet
    Des de la ctra. BV-1123, seguir pel camí després del camp de futbol, i al trencall a l'esquerra

Pla Especial Urbanístic
    M.Lloret - Kuanum

Masia que es troba en una zona agrícola, envoltada d'altres edificacions rurals. És de planta baixa i dos pisos, i té la coberta a dos vessants que desaigüen a les façanes laterals. Consta d'un cos adossat a garbí, de planta baixa i pis amb la coberta a dos vessants que desaigüen a migdia i a ponent. Tant a tramuntana com a garbí hi ha adossats uns coberts d'un sol nivell d'alçat i un sol vessant, essent el primer arrebossat i el segon amb maó vist. L'accés es troba a tramuntana, amb una porta arrebossada, com ho són les finestres d'aquesta façana. A la resta de façanes són de pedra sense carejar, excepte les tres de migdia que modernament s'han ampliat i són arrebossades. L'acabat exterior és la pedra vista.

AAVV (2006) Inventari de Construccions en Sòl no Urbanitzable, Ajuntament de Marganell. AAVV (2007) Pla Especial d'Identificació i Regulació de les Masies i Cases Rurals en Sòl No Urbanitzable Susceptibles de Recuperació o de Preservació, Ajuntament de Marganell.