Barraca del Cisó
Marganell

Raval del Cisó
    Per la carretera de Marganell BV-1123, es troba al camp de davant d'El Cisó i de Ca l'Aiguader

Ha perdut la coberta original, pel que se n'ha posat una d'uralita.
    M.Lloret- KuanUm

Barraca de vinya de dimensions mitjanes i de planta quadrangular. El material de construcció emprat és la pedra seca, que ha estat encaixada formant un mur de fileres irregulars, trobant-se a les cantonades les de majors dimensions, de forma més o menys escairada. La porta d'entrada té una llinda de fusta, mentre els brancals tenen pedres de menor tamany que les cantonades, encara que també es troben escairades. L'estructura de la barraca es manté en bon estat, tot i que ha perdut la coberta, que sembla que era de teula àrab i que actualment s'ha reemplaçat per una d'uralita. Es manté encara el sostre original, fet amb cairats de fusta i canyís superposat. Es troba situada enmig d'un camp de conreu.