Cal Carnisser
Campins

Pl. de la Vila, 2

BPU. Catàleg de Béns a Protegir. POUM de Campins (DOGC 25/09/2015).
    Marta Lloret Blackburn

Edifici entre mitgeres de planta rectangular i una sola crugia. Consta de planta baixa i pis i té la coberta dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc pla arrebossat inserit dins un arc escarser, sobre el qual hi ha un portal d'arc pla arrebossat amb sortida a un balcó de baranes forjades. L'edifici està rematat per una cornisa. L'acabat exterior és arrebossat i pintat de color blanc.

La primera referència documental d'aquesta casa data de l'any 1917. Era propietat dels Pons, que la tenien arrendada a Socors Riera. L'any 1924 la va comprar en Francisco Montasell, que al cap d'uns anys hi va obrir una carnisseria. Aquesta es va mantenir fins a mitjans de la dècada de 1980, tot i que pertany a la mateixa família.

LÓPEZ, J. (2000). Campins: indrets, masos i records. Campins: Servei de Guies del Montseny.