Cal Carló
Veciana

Segur

Jordi Montlló Bolart

Masia que forma part del grup de les casetes d'en Jordana. És la situada més al sud i als quatre vents. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia. Els paraments externs són arrebossats.
    Per la part posterior s'observa la rampa i l'espai del cup de vi que segurament es conserva. Té diversos volums i coberts al voltant i el pati davanter està delimitat per un annex adossat a la casa i una tanca amb la porta metàl·lica.