Ca l'Andreu de Segur
Veciana

Segur
    Casetes d'en Jordana

Jordi Montlló Bolart

Masia que forma part del grup de les casetes d'en Jordana. Fa mitgera amb una altra casa, Cal Ramon de la Maria. Està situada al nord de la Plana de Ca la Maria. És de planta rectangular i consta de planta baixa i dos pisos, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia. Està en procés de reforma i consolidació, deixant els paraments externs de pedra vista amb els escaires de pedra carejada. Les finestres i la porta d'accés adovellada, estan emmarcades també amb pedra carejada.

Al davant, s'alça un cobert en mal estat de conservació, sense coberta i amb la façana septentrional apuntalada.

Actualment Ca l'Andreu de Segur i Cal Ramon de la Maria són de la mateixa propietat.