Cabana prop de Parcerisses
Rajadell

El Restoble. Camps d'en Parcerisses. El Racó. SO del terme.
    Al camí de Can Torra, entre Parcerisses i la Casa Vella d'en Parcerisses, a 50m a l'E del camí

Falta la coberta. Les parets estan en bon estat estructural. Recentment netejada.
    OPC 2017-2021 F. Xavier Menéndez

Caseta de planta rectangular, d'uns 3 x 4 metres aprox , orientada a SE. Es conserven les 4 parets perimetrals, bastides amb pedra irregular i morter, que encara conserven part de l'arrebossat. Ha desaparegut la coberta, que era a una sola vessant, cap el NE. La porta es situa a la façana SE i està dotada d'una gran llinda de pedra. Les tres altres parets tenen cadascuna una petita finestra centrada, en forma d'espitllera. A l'interior hi ha també una petita repisa, sobre la finestra.

S'ubica prop del camí de Can Torra que ve de Parcerisses en direcció a la Casa Vella d'en Parcerisses (s'ubica entre les dues cases, a 50 m del camí, a l'est). L'entorn està parcialment limitat per un marge de pedra. A prop hi ha una bassa circular feta de pedra. Molt recentment (2021) l'entorn i l'interior han estat objecte de neteja.