Ca n'Ebanista
Sant Feliu de Codines

Pl. de la Sagrera, 6

XVII-XX
    Presenta cert estat de deteriorament.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa construïda en la cantonada de la plaça de la Sagrera amb el carrer Sagrera. Està formada per una planta baixa, un pis i golfes, amb coberta a dues aigües de teula àrab amb ràfec suportat per mènsules de fusta. Al cos principal s'afegeix un segon cos de planta baixa i pis, al lateral del carrer Sagrera, cobert a una aigua amb carener paral·lel a la façana.

La façana principal és de pedra arrebossada de calç pintada tot i que fora malmès. L'accés és en forma d'art de mig punt adovellat en maó i brancals de pedra. Al primer pis sobre la porta hi ha una finestra emmarcada de pedra i emmoltllurada, sobre la que hi ha una altre a l'alçada de les golfes més senzilla.

El seu propietari era fuster de mobles. Al llarg del segle XX es van practicar diferents reformes.