Can Climent
Sant Feliu de Codines

C. Sant Antoni, 1

XVII-XX
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa construïda en cantonada formant una L. L'edifici original conserva el portal de mig punt adovellat en pedra amb un lateral escapçat pel segon cos lateral. Sobre la porta principal es conserva una finestra emmarcada de pedra motllurada amb un medalló al mig en forma de creu.

Al cos estret i lateral que forma la L destaca una finestra emmarcada en pedra i la llinda amb arc conopial.

La façana de l’edifici principal es troba pintada de color blanc, en canvi el cos annex està arrebossat amb morter de ciment sense pintar.

Edifici originari dels segles XVII i XVIII.