Ca n'Audet
Montseny

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Ca n'Audet és una masia del segle XIX. És un edifici de planta rectangular força allargassada, que respon a les diverses ampliacions que s'hi han anat fent. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. Totes les obertures, inclòs el portal, són d'arc pla arrebossat, i es troben alineades formant eixos. En un costat hi ha un rellotge de sol incorporat l'any 1943. A l'interior s'hi conserven els sostres amb bigues de fusta. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat. Al costat del camí d'entrada hi ha una bassa que també havia servit com a safareig.

Es tracta d'una masia característica del segle XIX, construïda en una vessant soleia que formava un petit veïnat amb Can Quel i Can Castanyeric.