Ca n'Audet
Montseny

  Vallès Oriental

  Coordenades:

  41.76556
  2.38934
  449241
  4623927
  Número de fitxa
  08137 - 48
  Patrimoni immoble
  Tipologia
  Edifici
  Contemporani
  Popular
  Segle
  XIX-XX
  Estat de conservació
  Bo
  Protecció
  Legal
  BPU
  Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
  Número inventari Generalitat i altres inventaris
  IPA 33823
  Accés
  Fàcil
  Residencial
  Titularitat
  Privada
  001009400DG42D0001KO
  Autor de la fitxa
  Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

  Ca n'Audet és una masia del segle XIX. És un edifici de planta rectangular força allargassada, que respon a les diverses ampliacions que s'hi han anat fent. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. Totes les obertures, inclòs el portal, són d'arc pla arrebossat, i es troben alineades formant eixos. En un costat hi ha un rellotge de sol incorporat l'any 1943. A l'interior s'hi conserven els sostres amb bigues de fusta. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat. Al costat del camí d'entrada hi ha una bassa que també havia servit com a safareig.

  Es tracta d'una masia característica del segle XIX, construïda en una vessant soleia que formava un petit veïnat amb Can Quel i Can Castanyeric. 

  Inventari del Patrimoni Arquitectònic del Parc del Montseny. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona  (1997).

  Inventari del Patrimoni Construït del Parc del Montseny. Pla Especial del medi natural i del paisatge del Parc del Montseny. Diputació de Barcelona i Diputació de Girona. Any 2008.

  Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arquitectònic. Montseny (Vallès Oriental). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.