Ca l'Oliveres
Martorell

C. Pere Puig, 44

Eclecticisme
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

Habitatge entre mitgeres estructurat en planta baixa tres pisos superiors cobert amb teula àrab. Als baixos hi trobem dues entrades, totes dues arcs escarsers de grans dimensions. Al primer pis hi ha un balcó corregut que ocupa tota la façana, la seva barana és de ferro forjat amb motius florals. Al segon pis hi ha dos balcons individuals i al tercer, dues finestres de menors dimensions. La façana destaca pels seus esgrafiats, motius vegetals verticalitzants obra de Jaume Amat.

Aquest edifici data de l'any 1886; presenta una tipologia arquitectònica freqüent a la vila de Martorell; la planta baixa de l'edifici ha conservat l'arquitectura original sense que els portals s'hagin vist afectats per la presència d'una entrada de pàrquing en un d'ells. Destaquen d'aquest immoble els esgrafiats de motius florals.