Ca l'Estudiant
Arenys de Mar

Riera del Bisbe Pol, núm. 88
    Nucli antic

Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Casa de cos entre mitgeres de planta rectangular situat al costat del mercat municipal. Consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teules àrabs, a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal.

Compositivament, la façana s'organitza a partir d'un doble eix de verticalitat definits per les obertures de cada planta. A la planta baixa, on s'ubica un local d'ús comercial, s'obre una gran obertura rectangular a la part central, i al seu costat una porta, també rectangular. En el primer pis, hi trobem un balcó corregut amb un doble accés i barana de ferro. La llosana està sostinguda per quatre mènsules decorades. Les persianes són de llibret. A la segona planta hi trobem dos balcons amb llosana sostinguda per dues mènsules decorades a cada balcó. Les baranes són de ferro i les persianes de llibret. Totes les obertures són de llinda recta.

Remata la façana un cornisa amb balustrada amb escut central curvilini. Al centre, esgrafiat, es pot llegir la data de 1913 i unes inicials, probablement del promotor de l'obra "A.J".

A la planta baixa, el parament és arrebossat i pintat; pel que fa a la resta de pisos, aquests presenten un estucat tot imitant filades de carreus regulars. Una línia d'imposta separa el primer del segon pis.