Ca l'Esquilet
Palau-solità i Plegamans

C. de Sant Oleguer, s/n (cantonada c. de Montjuic), 08184, Palau-solità i Plegamans.

Catàleg de béns a protegir POUM 2015, nº 3.26. BPIM.

Es tracta d'una petita casa rural de planta rectangular, que consta de planta baixa i planta pis.
    Es conserva l'estructura original de murs portants de maçoneria de pedra i forjats d'entrebigat de fusta.
    La teulada és a una vessant, realitzada amb teules àrabs fent pendent cap a la façana principal.
    La façana conserva l'acabat de maçoneria de pedra de riu; sembla que s'hagi arrebossat posteriorment, però que a causa del mal estat de conservació hagi anat caient.
    La façana principal presenta dos eixos de composició a partir dels quals s'ordena la façana i es distribueixen les obertures. A l'esquerra, en planta baixa, es situa la porta d'accés rectangular i a la dreta, una petita finestra també rectangular amb reixa. A la planta primera s'ubiquen dues finestres amb arc de maó pla, que es reprodueix simètricament a dreta i esquerra.