Ca l'Andalet
Martorell

C. Pere Puig, 82

La façana presenta cert estat de deteriorament.
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

Edifici de planta rectangular de planta baixa i dues plantes pis i coberta amb voladiu a dues vessants de teula ceràmica àrab. La porta de planta baixa és d'arc rebaixat. A les dues plantes pis hi ha dos balcons circulars amb barana de ferro. A nivell de la primera planta hi ha un esgrafiat noucentista que representa una dona treballant a una carnisseria i amb el text CARNECERIA.

El nom prové del renom pel que era conegut el seu propietari Eudal Guitart; sota el balcó hi ha la llegenda Ca l'Andalet ;a les reixes del portal d'entrada hi figuren les inicials E.G. que fan referencia al nom del seu propietari. A la façana encara és visible un esgrafiat que evoca la professió, afició o caràcter de l'edifici: en aquest cas una carnisseria que va tancar les portes fa més de 40 anys i des de llavors no ha estat habitada. Encara presenta els mostradors i altres mobles antics de l'establiment.