Ca la Coixa
Malgrat de Mar

Av. Costa Brava

BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Ca la Coixa és una masia del segle XVIII que ha estat ampliada al segle XX amb un cos lateral. És un edifici aïllat de planta rectangular que s'estructurava en tres crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures d'arc pla de pedra carejada, excepte el portal, d'arc de mig punt adovellat. El el cos que s'ha afegit al costat s'ha pintat el marc de la finestra del pis imitant la pedra. A la façana posterior s'hi han adossat modernament coberts d'un sol nivell d'alçat. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat, amb un sòcol de pedres. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques.

El mas Coixa consta entre les cases del "Nuevo Nomenclator Vigente de 1859. També figura entre les cases que foren agregades a la parròquia de Malrgat a finals del segle XIX (AMM, Som-hi! 7-8/1983, núm. 71).