C/ Major, 5

c/ Major, 5

XX-XXI
    Segons la normativa del Pla Especial aquest edifici és enderrocable.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici que no presenta elements arquitectònics ni de caràcter històric d'especial interès. Es tracta d'una finca construïda a dos vents i amb quatre nivells d'alçat (pb + 2p + àtic) que, en un intent d'integració escassament reeixit, incorpora a la composició actual els carreus de pedra que conformen l'angle existent entre les seves dues façanes i els brancals i les llindes de pedra de les obertures preexistents del primer pis, notablement desvirtuades per la fusteria interior que imita l'arquitectura d'una finestra geminada o amb mainell.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. Forma part del Conjunt 4 que inclou les cases populars construïdes en el recinte de la primera muralla de la vila i en el seu antic fosat.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)