C/ Jesús, 8

c/ Jesús, 8

Bo
    La normativa del Pla Especial contempla la conservació íntegra de la façana, però permet construir un segon pis reculat i sense àtic.
    Pla Especial, 135. 2006
    Ref. cad.: 62236DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici construït entre mitgeres i de dos nivells d'alçat (pb + 1p), amb dues obertures en cadascun d'ells, de forma rectangular i conformades per brancals i llindes d'obra, arrebossades pel mateix morter que recobreix el parament del frontis.
    A la planta baixa s'identifiquen dues portes que permeten accedir al local comercial que l'ocupa, mentre que al primer pis les obertures existents corresponen a balcons; que disposen de volada, probablement conformada per llosanes de pedra amb l'angle extern motllurat. La barana, de ferro de fundició, presenta un disseny similar als reganyons, molt freqüent en l'arquitectura civil decimonònica.
    Finalment, pel que fa al coronament de la façana, aquest consta d'una doble cornisa motllurada i d'una barana d'obra que delimita el terrat transitable de la finca.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)